IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Lots of doors.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Lots of doors.   vr sep 07, 2012 9:03 am

[Open]

Met haar rooster en plattegrond in haar handen liep Isabel met tikkende hakken door de gang. Het galmde er en het zij was de enige die geluid maakte. Wiskunde... Waar moest ze in hemelsnaam wiskunde hebben? Op haar papiertje stond lokaal 1.31, maar waar in hemelsnaam was dat? De logica van de rijen lokalen sloeg nergens op. Even stond Isabel stil en was het zo stil dat ze haar horloge kon horen tikken. Tien over drie... ze had haar les al gemist. Maar beter laat dan nooit. Ze besloot door te zoeken. Vlug keek ze m zich heen, streek met een hand door haar haar en liep verder. Het rook in de gang naar iets wat ze niet kon benoemen en het werd steeds beklemder en muffiger. Isabel hoestte in haar vuist en nieste er achter aan. Stof allergie. Handig in een stoffig gebouw waar je om de haverklap verdwaalde. Isabel begon sneller te lopen. Was ze hier ooit geweest? En toen botste ze tegen het punt waar de gang op hield aan. Duizelig wankelde ze op haar pumps naar de muur om steun te vinden. De voorkant van haar gloednieuwe outfit zat totaal onder het stof dat op de muur had gezeten. Isabel klopte, toen niet meer duizelig was, haar kleding schoon en zag toen dat het geen muur was waar ze tegen aan gebotst was, maar een deur... Waarom was hier nou weer een deur? Voor ze het in de gaten had keek ze om zich heen en draaide de deurknop om. 'Isabella Culpeper, waar ben je mee bezig?' Maar ze kon het niet helpen, ze was te nieuwsgierig naar de plek waar ze waarschijnlijk niet mocht zijn. Ze wierp nog een vluchtige blik op de gang en duwde toen de deur open. Als de deur open was, was het vast niet verboden er te komen. Isabel was echter niet in de les waar ze zou moeten zijn en daar maakte ze zich meer zorgen op. Binnen was er niet zoveel bijzonders. Een trap, bakstenen muren en nog meer stof. Maar Isabel kon het niet laten om verder te gaan, ze was hier nu toch. Met kloppend hart liep ze de trap af. De sfeer veranderde volledig. "Hallo?" Het was vreemd om te praten in de lege, galmende kelder te praten en ze wist niet waarom ze het deed. Misschien omdat ze dan minder bang was. Isabel keek goed rond. In de muren waren veel deuren gevestigd. En nu? Voorzichtig, alsof de vloer elk moment kon inzakken, liep ze op een van de deuren af en duwde de klink omlaag. Terwijl haar hart klopte in haar keel.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kaie

avatar

Aantal berichten : 44
Reputatie : 56
Registratiedatum : 01-09-12
Woonplaats : On the earth

Character sheet
Leeftijd: looks like 19
Liefde: I had love once... But it got taken away
Soort: Half Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Lots of doors.   do sep 13, 2012 1:05 am[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.] You can't run from me, you can't hide from me. When I want to I'll find you.


Snel liep ze door de gangen. Ze probeerde zo goed mogelijk om de les te ontwijken waar ze nu eigenlijk op dit moment moest zijn. Ze had er totaal geen trek in. Ze had niks met lessen, met verantwoording en al helemaal niet met vampiers. Een rilling liep over haar rug op het moment toen ze aan hen dacht. Ze was dan zelf wel een halfling maar ze had niets met de rest van hen. Ze versnelde haar pas nog meer en op die manier probeerde ze ervoor te zorgen dat ze alle docenten ontweek. Af en toe keek ze kort achterom maar verder eigenlijk niet. Pas toen ze voorruit keek merkte ze op dat ze hier nog nooit was geweest.
Ze was niet lang op school, nu pas een week of iets in die geest. Toch had ze de school op de eerste dag al een klein beetje verkend. Ze stond nu stil, er was niemand die achter haar aan kwam merkte ze op en daarom kon ze even haar rust vinden. Niks klonk hier, helemaal niets. Het bleek in ieder geval dat deze gang niet echt vaak werd gebruikt, er hing hier en daar redelijk wat stof, de muren waren nou niet wat je zei bepaald mooi. Ze snoof en liep toen rustig verder. Haar voetstappen waren niet te horen omdat ze gympen droeg op het moment en zachtjes vervolgde ze haar weg. Haar nieuwsgierigheid nam toch wel een klein beetje toe en ze grijnsde. Een stem klonk door de gang en weer was ze stil, voor even sloot ze haar ogen en snoof ze de lucht op. Een mens, een meisje, niet zo oud.. Meer kon ze er niet uit wijs worden. Ze ging voorzichtig in haar richting en toen ze een hallo hoorde grinnikte ze zacht. Het meisje had dus geen idee dat er nog iemand was. "Goedendag." zei ze met een vriendelijke klank in haar stem.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Lots of doors.   do sep 13, 2012 6:20 pm

Haar hand rustte een van de stoffige deurklinken. Isabel haalde diep adem en had net de moed verzameld om deze zachtjes naar beneden te duwen toen ze iemand uit het niets "Goedendag." Hoorde zeggen. Hoewel de stem een vriendelijke klank had maakte Isabel nog net geen sprongetje van schrik. Ze verstijfde en draaide zich langzaam om. toen ze een meisje, van ongeveer een jaar of negentien, met golvend bruin haar en gympen aan haar voeten (wat waarschijnlijk verklaarde dat Isabel haar niet had horen aankomen) zag, liet ze haar adem langzaam ontsnappen. Ze wist niet waarvoor ze bang moest zijn. Isabel glimlachte. "Hee, je liet me schrikken, ik dacht dat ik hier niet zo mogen zijn." Ze neigde ernaar te vragen wat het meisje hier dan deed, maar dat was een stomme vraag, aangezien zij dat ook aan haar kon vragen. Ze wilde, uit oude gewoonte, haar hand uitsteken en haar naam vertellen, maar ze hield haar handen achter haar rug in elkaar geklemd. "Ik was namelijk de weg kwijt, ik ben nog niet zo bekend met de omgeving." Ze glimlachte weer. Uit beleefdheid of een of andere andere emotie die ergens onder haar verborgen lag. Ze had geen reden om te glimlachen, ze stond in een donkere, stoffige kelder met een wild vreemd meisje. Ze had eerder zin om te huilen. Maar omdat ze al zo goed op weg was deed ze dat natuurlijk niet. Het zou zonde zijn, de hele muur die ze om zichzelf heen gebouwd had zou instorten. Al die bakstenen waarvoor ze zo gevochten had. Dat mocht ze niet weer verliezen. Dus bleef ze glimlachen ook al had ze daar geen reden toe. Nu wist Isabel niet meer wat ze moest zeggen. Ze drukte haar lippen op elkaar en keek het meisje aan. Ze was mooi. Waarschijnlijk mooier dan haar en ze deed er niet eens moeite voor. En zij stond s' morgens zo lang voor de spiegel om ervoor te zorgen dat mensen het tegenovergestelde van haar vonden als op haar school in Californië. De make-up was deel van de muur. Maar die zou ook instorten als ze ging huilen. Ze wist niet meer wat ze moest doen. Haar glimlach verzwakte en ze wachtte af, nog altijd met haar handen op haar rug.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kaie

avatar

Aantal berichten : 44
Reputatie : 56
Registratiedatum : 01-09-12
Woonplaats : On the earth

Character sheet
Leeftijd: looks like 19
Liefde: I had love once... But it got taken away
Soort: Half Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Lots of doors.   di sep 18, 2012 1:18 am[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.] You can't run from me, you can't hide from me. When I want to I'll find you.


Het meisje was duidelijk van haar geschrokken en ze maakte een klein sprongetje. Het was knap grappig al vond ze het zelf maar ze lachte het meisje niet uit. Langzaam draaide ze om met ingehouden adem. De spanning was bijna van haar af te lezen en de dame glimlachte vriendelijk. Het meisje liet haar adem ontsnappen en ze leek alweer iets te kalmeren. Meteen begon ze weer te praten en het was steeds grappiger. Haar eerste zin leek bijna middenin afgekapt te worden maar ze besloot er niet naar te vragen. Het ging haar verder niets aan, ze waren elkaar gewoon tegen gekomen en meer niet dan dat.
De handen van het meisje waren achter haar rug geklemd en ze vernauwde haar ogen voor enkele seconden even. Gewoon omdat ze redelijk nieuwsgierig was aangelegd. Toen ze begon over dat ze de weg nog niet zo goed kende begon Mary wel zachtjes te lachen. Niet als uitlachen maar gewoon omdat ze het wel snapte. "Ik snap wat je bedoeld. Deze school lijkt wel een doolhof. Je raakt bijna altijd de weg kwijt." stemde ze in met het meisje. Er stond een glimlach rond haar lippen al was deze bijna geforceerd, maar het kon de dame zelf weinig schelen, zolang er maar niets raars gebeurde. Ze werd aangekeken en ergens werd ze daar knap onzeker van. Ze schuifelde wat met haar voet heen en weer en toen keek ze het meisje weer aan. "Zullen we anders even verder kijken wat er is? Ik ben wel benieuwd." zei ze vriendelijk. De dikke laag makeup was haar wel opgevallen maar het ging haar niets aan, het was haar zaak niet en ondanks de nieuwsgierigheid besloot ze niets er over te zeggen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Lots of doors.   za sep 22, 2012 3:26 am

Isabel kreeg het gevoel dat ze niet serieus genomen werd door het meisje. Misschien moest ze het haar niet kwalijk nemen, aangezien ze zo idioot had gereageerd toen het meisje de kelder in kwam lopen. Maar toen ze haar excuses aanbood omdat ze de weg nog voor geen meter kende, lachte het meisje zacht en begripvol. "Ik snap wat je bedoel, deze school lijkt wel een doolhof. Je raakt bijna altijd de weg kwijt." Stemde ze met Isabel in. Isabel knikte. Het meisje leek zenuwachtig te worden. Ze schuifelde wat met haar gympen over de oneffen, betonnen vloer en keek Isabel toen weer aan. Ze had fonkelende ogen, toen ze voorstelde om wat verder te gaan kijken. Isabel snapte dat ze nieuwsgierig was, dat was zij immers ook geweest. Maar ze kende haar niet eens. Een moment keek Isabel haar wantrouwend aan. Toen zei ze: "Oke." alsof dat woord al die tijd al in haar mond had gelegen toen ze in een paar donkere ogen keek. "Maar zou ik eerst je naam mogen weten misschien?" Isabel glimlachte naar de onbekende bezoekster. Toen haalde ze voorzichtig en langzaam haar handen achter haar rug vandaan en liet ze langs haar lichaam hangen. Soms waren armen en handen zo'n onhandige dingen. Vooral in situaties waar in je jezelf geen houding wist te geven. Bijvoorbeeld als met een onbekend meisje de kelder van een je school verkennen onder lestijd.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lots of doors.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lots of doors.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Usay High :: Usay High :: De kelder-
Ga naar: