IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Emble and Kai's Room

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Emble and Kai's Room   ma sep 17, 2012 9:34 am

Met een tas over de schouder liep hij door de hal heen. Van de ene muur gleed zijn blik op zij naar de anderen. Naar de deuren. Zijn ogen bekeken de kamer nummers. Geen leek de goede te zijn. Een lichte zucht ontsnapte de blonde jongen zijn mond. Waarom ging het altijd zo moeizaam om een kamer te vinden. Kai trok het hengsel van de tas beter over zijn schouder toen deze dreigde af te zakken. In zijn andere hand had hij een stapeltje papieren. Papieren met gezeik over school. Het waren regels en meer informatie. Maar hij vond het gezeik, school had hij gewoon niets mee. Zo simpel zat het. Maar ja, het moest nou eenmaal gebeuren. En nu hij een eigen kamer had vond hij het al iets relaxter. In ieder geval zag hij zijn ouders nu niet elke dag die het perfecte beeld van hem probeerde te krijgen. Zijn moeder verwachtte natuurlijk dat hij net zoals zijn vader zou worden, met een goeie baan. Kai wist het allemaal nog niet. Zelfs niet nu hij 19 was, hij zag wel wat er op zijn pad zou komen.
Na even was hij daar dan toch. De deur met het nummer 55 erop. Voor een moment ging zijn blik van het nummer terug naar de brief waarop zijn kamernummer stond aangegeven. Alsof hij twijfelde of het wel klopte. Hij legde zijn hand daarna op de klink en opende de deur. Kalm liep hij de kamer binnen. Al snel keek hij in het rond. Zijn blik gleed overal over heen. Maar hij had al snel besloten waar hij zou gaan liggen. Hij liep naar een bed toe dat zich bij het raam bevond. Hij liet zijn tas op het bed neer ploffen waarna hij zich eens uit rekte. Nu hij zo de kamer bekeek verwachtte hij wel dat hij zich er prima kon vinden. Mooi een kamer voor zichzelf. Echter was dat niet helemaal waar. De kamer zou niet alleen voor hem zijn. Daar moest hij enkel nog achter gaan komen. Niet dat het een heel groot probleem zou worden voor Kai. Hij kon best met andere mensen op schieten, je moest enkel leren omgaan met hem. Niet teveel drama en dan vond hij alles wel prima. Hij liep eens naar het raam toe en bekeek het uitzicht, wat er op zich ook niet verkeerd uit zag. Plotseling hoorde hij de deur van de kamer weer openen. Hij keek gelijk om, om te zien wie het was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emble

avatar

Aantal berichten : 42
Reputatie : 69
Registratiedatum : 24-08-12
Leeftijd : 19

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: Nobody wil a alcoholic
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Emble and Kai's Room   wo sep 19, 2012 7:07 am

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Emble zuchten. Hier was haar slaapkamer, hier sliep ze alleen, en kon ze doen wat ze wou, maar nu moest hier een nieuwe leerling komen, en zij moest verhuizen naar een andere kamer, met een kamergenoot! Ze hoopt dat ze een leuke kamergenoot had gekregen. Ze zetten haar gitaren op de kar, samen met de versterkers. Ze hoopte dat ze een kamergenoot kreeg die van alle muziek soorten houd, in het bijzonder metal. Ze liep naar de badkamer, en pakte alles in, en gooide het in een koffer. Onder uit haar kast pakte ze de flessen drank, en 25 pakjes sigaretten. Ook haar medicijnen, waar ze verslaaft aan was geraakt gooide ze in de koffer. Ze wilde niet dat iemand wist dat ze verslavingen had. Ze was al opgenomen geweest voor achtervolgings waanzin. Ze zetten de twee koffers op de kar. Zo dat was alles dan wel. Ze pakte haar rat, en liep de deur uit. Haar ogen gleden over de deuren. Daar was het! Kamer 55. Ze opende de deur, en zag daar een jongen staan. Ze trok de kar naar binnen, en sloot de deur. ''Hoi, ik ben Emble'' Sprak ze, terwijl ze de hand schut van de jongen.

-inspi loos-


_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Emble and Kai's Room   wo sep 19, 2012 8:45 am

Kai richtte zich uiteindelijk weer op zijn tas die hij op zijn gekozen bed had neer gelegd. Kai liep kalm naar de tas toe en ritste deze open. Hij haalde zijn kleren en al eruit. Hij trok de kast vervolgens open en gaf al het spul een plek in de kast. Hij gooide de tas daarna boven op de kast. Uiteindelijk sloot hij de kast weer. Hij slaakte even lichte zucht. Langzaam aan gleed zijn blik opzij naar het andere bed. Hij vroeg zich af met wie hij op de kamer terecht zou komen. In ieder geval was dit persoon niet eerder gekomen dan hij waardoor hij al een bed en al had kunnen kiezen. Kai had dan ook gehoor dat de regels hier bij Usay High een stuk simpeler waren. Jongens en meisjes mochten namelijk gewoon samen slapen op een kamer. Al zag Kai wel het toeval dat hij met een jongen op de kamer zou komen te zitten. Nou ja het maakte hem ergens ook niet zoveel uit. Zolang het maar niet iemand was die moeilijk ging zitten doen tegenover hem, daar had hij echt geen behoefte aan. Kai zette zich neer op zijn bed. Net toen hij neer wilde gaan liggen en zijn handen onder zijn hoofde wilde plaatsen ging de deur van de kamer opnieuw open.
Kai zijn blik viel op een meisje met pikzwart haar. Ze had een koffer bij haar. Voor een moment gleed zijn blik over haar lichaam. Zou zij zijn kamergenoot zijn? Dat moest dan haast wel. Kai stond langzaam aan even op. Al snel stelde het meisje haar voor als Emble en stak ze een hand naar hem uit. Kai keek van haar gezicht terug naar haar hand. Hij pakte deze vast en schudde deze dan ook eens. ''Kai is de naam'' Zei Hij met een lichte grijns tegen haar. Hij gaf haar een goeie handdruk waarna hij zich al snel genoeg weer losmaakte van haar hand. Hij stopte zijn handen in zijn broekzakken. Het leek er dan toch op dat hij zijn kamer deelde met een meisje. Hij vond het prima. ''Ook nieuw hier op school?'' Vroeg hij kalm aan haar.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Emble and Kai's Room   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Emble and Kai's Room
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Usay High :: Het huis :: Slaapkamers-
Ga naar: