IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Taking you out tonight

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Taking you out tonight   ma nov 19, 2012 6:38 am

[Isabel x)]

'Eigenlijk zijn alle cafés in de stad nieuw voor me, dus het maakt me niet zoveel uit' Had ze tegen hem gezegd. Met andere woorden had Kai dus genoeg keuze. Want zelf kende hij er ook niet veel, tot eigenlijk geen een. Hij had enkel voor gesteld om naar het nieuwe café te gaan aangezien hij had gedacht dat Isabel hier niet nieuw was. Nu was hij wat rond gaan lopen. Hij had een goed café gevonden, tenminste het leek hem wel een gezellige want hij had er ook veel dansende andere jongen gezien. Nu liep hij terug naar het begin van het centrum. Daar had hij afgesproken met Isabel en vanaf daar zou hij haar ook mee nemen.
Kalm zette Kai zich op een bankje neer zodra hij bij het einde van het centrum was aangekomen. Hij keek voor een moment naar de zilvere ring om zijn wijsvinger van zijn linker had. Hij liep wat met de ring in zijn handen te spelen. Om maar even iets te doen te hebben. Misschien was hij er dan ook wel wat te vroeg gekomen. Maar beter te vroeg dan te laat dacht hij zo, nooit een dame laten wachten was hem geleerd. Waarschijnlijk de enigste regel waar hij zich wel aan hield want de rest boeide hem vrij weinig. Af en toe keek Kai wat in het rond waarna hij zijn ring maar weer in deed en zich nog maar wat begon te vermaken met een spelletje op zijn mobiel. Hij moest gewoon iets te doen hebben. Zeker als hij een avondje uit had, had hij gewoon geen zin om stil te zitten.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   wo nov 21, 2012 2:05 am

De stad was groter dan ze had verwacht. Isabel's richtingsgevoel was ook nog eens nul komma nul, dus ze hoopte echt op tijd te komen. Gelukkig was ze op tijd vertrokken en had ze de omschrijving van Kai nog goed in haar hoofd. Dingen onthouden was niet zo'n probleem. Haar voeten begonnen nu al pijn te doen en ze vervloekte de schoenen die ze had aangetrokken. De hiel ervan had een rode streep veroorzaakt die binnenkort wel een blaar zou worden. Snel trok ze hem weer over haar voet heen en beet de pijn weg. Het begin van het centrum... Dat had toch duizenden kanten? Isabel keek rond toen de eerste winkels begonnen of ze hem ergens zag zitten. Waarom waren ze niet gewoon samen gegaan? Kai wist de weg vast beter hier. Wat was het begin en wat was het einde? Isabel lachte om zichzelf. Ze maakte zich veel te veel zorgen, misschien was Kai er nog niet eens. Ze keek om zich heen. Een kerk. Dat was goed. Had Kai niet iets over een kerk gezegd? Maar er konden zoveel kerken zijn... Isabel liep hoopvol op het gebouw af.
Eindelijk zag ze Kai, met zijn rug naar haar toe gekeerd, zijn aandacht gericht op iets (waarschijnlijk zijn mobiele telefoon) wat Isabel niet kon zien. Ze zou de weg echt niet meer terug kunnen lopen omdat, te eerste haar voeten daar teveel pijn voor deden en ten tweede ze geen idee had welke wegen ze allemaal was ingeslagen. Maar wat kon haar het schelen, ze was er. Opgelucht ontspande ze haar schouders en gooide ze haar zorgen weg. Ze moest de nijging onderdrukken om heel hard naar het bankje toe te rennen onderdrukken. Ze liep op haar tenen, zodat haar hakken niet te horen waren, naar zijn rug toe. Toen ze vlak achter hem stond sloeg ze, zachtjes lachend haar handen voor zijn ogen. "Goedenavond, Grizzlybeer."

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   do nov 22, 2012 10:17 am

Kai zat op het bankje, nog steeds wat te spelen met zijn mobieltje. Hij had zijn aandacht nu echt op het spelletje gericht. Want zolang hij Isabel haar stem niet hoorde hoefde hij niet op te kijken leek hem. Hij hoorde wel mensen voorbij komen. Maar reageerde er niet op. Hij wachtte enkel op dat ene teken van haar die kwam. Kai slaakte een lichte zucht zodra hij zijn spel niet leek te kunnen winnen. Uiteindelijk klikte hij het dan ook maar weg en ging hij voor een moment nog op Facebook en Twitter om maar even zijn status bij te werken. 'Drinken, dansen met leuk meisje, who knows what comes outta that! x) ' Luidde de status. Voor een moment sierde een lichte grijns zijn mondhoeken. Hij wilde het mobieltje daarna weg stoppen in zijn broekzak.
Net op dat moment voelde hij hoe twee slanke vrouwelijke handen zich plotseling op zijn ogen plaatsten. Kai keek voor een moment wat vragend. Hij wilde dan ook reageren maar gelijk op dat moment hoorde hij Isabel haar stem hem een grizzlybeer noemen. Langzaam aan kwam de lichte grijns dan ook terug op zijn mond. ''Ben je daar nou eindelijk, dacht dat ik grijs ging worden van het wachten'' Antwoordde hij flauw. Hij pakte ondertussen haar handen vast en haalde die van zijn ogen af. Een hand liet hij los maar haar andere hand hield hij nog vast. Kalm stond hij recht en liep hij om het bankje heen naar haar toe terwijl hij rustig nog even haar hand bleef vast houden. ''Weet je zeker dat je met deze grizzlybeer uit wil? Je kan nu nog terug'' Zei hij vervolgens flauwtjes tegen haar met een wat uitdagende grijns waardoor een mondhoek wat omhoog krulde.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   za nov 24, 2012 10:05 am

Kai pakte haar handen beet en haalde die van zijn gezicht af terwijl hij zei: ''Ben je daar nou eindelijk, dacht dat ik grijs ging worden van het wachten.'' Isabel glimlachte breed terwijl Kai een van haar handen losliet maar de andere vast bleef houden. Ze wachtte tot haar date was opgestaan en om het bankje heen liep, haar hand nog altijd vast houdend. Hoe verlegen Isabel er ook van werd, ze zou het niet laten merken. Het was ook geen onaangename verlegenheid, dus waarom zou ze? ''Weet je zeker dat je met deze grizzlybeer uit wil? Je kan nu nog terug'' Isabel hief haar vrije hand en streek met een serieus gezicht even door Kai's haar. "Hmm.. ik had inderdaad niet veel later moeten komen, maar aangezien je nog gewoon blond bent; Ik weet het zeker." Ze grijnsde naar hem. Op dat moment maakte haar telefoon en geluidje. Ze keek hem nog een keer kort aan en liet toen zijn hand los om haar telefoon uit haar handtas te halen. Ze fronste licht toen ze de melding zag. "Kai Chambers heeft een nieuwe status..." Mompelde ze terwijl ze een blik in zijn richting wierp. Ze las de woorden die zijn status vormde hardop voor en lachte. "Isabel knows what comes outta that! Vergeten dat Leuke Meisjes tegenwoordig ook een smartphone hebben?" Lachte ze. Ze dacht dat dit wel eens een heel leuke avond kon gaan worden en was de pijn die haar schoenen hadden veroorzaakt alweer vergeten. Er moest haast wel contact gemaakt blijven worden na vanavond want Isabel had nog nooit iemand op zo'n aparte manier begroet. Er zou wel iets heel deprimerends moeten gebeuren eer die glimlach op haar gezicht en het vrolijke gevoel wat ze had zouden verdwijnen.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   zo nov 25, 2012 1:00 am

'Hmm.. ik had inderdaad nieit veel later moeten komen, maar aangezien je nog gewoon blond bent; Ik weet het zeker' Zei ze tegen hem terwijl ze met een hand door zijn blonde haren heen streek. Kai was kalm naast haar komen staan en stopt zijn mobiel weg in zijn broekzak met zijn vrije hand. Voor een moment keek hij wat droog door het feit dat ze met een hand door zijn haar heen ging. Hij grijnsde daarna langzaam aan wel wat. ''Nu ziet de grizzlybeer er ook nog goed uit'' Zei hij kalm tegen haar. Plotseling was er een geluidje te horen die zeker niet van zijn mobiel weg kwam, dus moest het die van haar wel zijn. Dat zorgde dan ook voor het gevolg dat ze zijn hand los liet. Kai slaakte even een lichte zucht waarna hij zijn handen maar in zijn broekzak stopte en wachtte tot dat ze op haar mobieltje zou hebben gekeken en die dan ook weer weg zou stoppen. Plotseling hoorde hij wat ze mompelde. Dat ging over hem en zijn status? Liep ze hem te volgen op Twitter op Facebook? Of misschien zelfs wel alle twee. Al gauw kwamen op die vragen een antwoord. Want ze gaf algauw lachend een antwoord op zijn status. Een brede grijns verscheen op Kai zijn mond waarna hij kalm naast haar kwam staan en een arm om haar schouders heen sloeg. ''Zeg ben je mij nu al aan het stalken?'' Vroeg hij dan ook flauwtjes aan haar waarna hij met zijn vrije hand haar mobieltje uit haar hand weg gritste en deze dan ook eens bekeek.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   vr dec 07, 2012 9:40 am

Kai, zichzelf een goed uitziende grizzlybeer noemend, nam haar mee uit. De gedachte dat ze niet meer geluk had kunnen krijgen dan op deze school te belanden nestelde zich in haar en Isabel hoopte die nooit meer kwijt te raken. Het was een prettig en gelukkig gevoel, het maakte haar steeds aan het glimlachen. Ze begon zich steeds meer te realiseren wat ze aan het doen was. Een date... Het woord alleen al gaf haar zenuwen, maar gek genoeg was ze nu heel rustig. Nadat ze met haar hand zijn blonde haar had gecontroleerd op grijze plekjes, en hij was bestempeld als goed uitziende grizzlybeer, kwam er een piepend geluid uit haar handtas. Ze vond het bijna jammer dat dit moment door haar mobiel verpest moest worden, maar ze besloot even te gaan kijken. Kai dacht er blijkbaar hetzelfde over, want hij slaakte een lichte zucht en stopte zijn handen in zijn broekzak. Isabel wierp een blik op het scherm en lachte toen ze de notificatie hardop voorlas. Ze tikte het bericht aan en ze wachtte tot Twitter geladen was. Lachend las ze vervolgens zijn status voor en gaf er meteen een antwoord op. Kai grijnsde breed, zoals ze hem, sinds dat ze hem kende steeds had zien doen. Hij liep naar Isabel toe en sloeg een arm om haar schouder heen. "Zeg, ben je me nu al aan het stalken?" Isabel draaide haar hoofd om te peilen hoe deze opmerking bedoeld was. Gelukkig grijnsde hij nog altijd. Zij lachte ook. "Het is toch niet zo raar om mensen van school te volgen?" Kai zag zijn kans schoon om te bevestigen of wat hij had gezegd waar was en hij griste Isabel's telefoon uit haar hand. Verontwaardigd keek ze op terwijl Kai het mobieltje bekeek. "O nee, en dat is natuurlijk geen stalken?" Lachend probeerde Isabel het ding weer te bemachtigen door naar zijn handen te grijpen. Ze staakte haar pogingen, stond stil en sloeg haar armen over elkaar. "Als een meisje een 'Ik weet het zeker' belooft, kun je er meestal niet vanuit gaan dat het echt zeker is tot ze het ook echt is nagekomen." Even keek ze hem serieus aan, maar een van haar mondhoeken krulde omhoog. Ze liet haar armen weer langs haar lichaam zakken en bestudeerde Kai's blauwe ogen. "Nou, zeg op, waar gaan we heen?" Isabel zou haar nieuwsgierigheid niet lang meer kunnen bedwingen.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   do feb 07, 2013 12:00 pm

Kai had een arm om haar heen geslagen nadat ze zijn status die hij op twitter had geplaatst had opgelezen. Blijkbaar was ze hem al gaan volgen. Niet dat hij dat heel erg vond. Het was in ieder geval een teken dat hij interessant voor haar was. Zodra hij bij haar was komen staan had hij algauw haar mobieltje van haar over gepakt en bekeek hij deze dan ook even. Hij keek vervolgens omlaag naar haar door haar reactie en grinnikte wat. ''Misschien niet, maar ik ben niet zomaar iemand van school'' Reageerde hij algauw op haar. ''I'm your handsome grizzlybear'' Vervolgde hij zijn woorden met een kalme grijns. Hij hield haar mobiel ondertussen in de lucht zodat ze er niet in direct bij kon aangezien hij nog altijd groter was dan haar. Uiteindelijk leek Isabel het op te geven en bleef ze dan ook staan terwijl ze haar armen over elkaar heen sloeg. Daardoor moest Kai dan ook weer even grinniken. Hij luisterde naar de rest van haar woorden waarna hij zijn hand uiteindelijk maar weer liet zakken nu dat ze dan ook vroeg waar ze heen zouden gaan. Hij gaf haar haar mobiel terug en haalde zijn arm om die van haar vandaan waarna hij algauw daarna een hand van haar vast pakte. ''Zul je wel zien'' Reageerde hij met een kalme grijns op haar. Hij trok haar zo rustig met zich mee en uiteindelijk kwamen ze dan bij een café uit. Het was geen oud uitgestorven café waar veel van die vaste oude mannetjes kwamen. Nee dit was echt een modern jongeren café. En er was dan ook mogelijkheid om te dansen en al. Kai nam Isabel mee naar binnen. ''Dit is het, het leek me wel wat voor onze date'' Zei Kai flauwtjes tegen haar waarna zijn blik van de bar naar de dansende mensen ging en vervolgens bij Isabel eindigde. ''Wil je wat drinken, of los gaan op de muziek?'' Vroeg Kai met een wat flauwe en uitdagende grijns aan haar nu dat ze eenmaal binnen stonden.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   vr feb 08, 2013 10:03 am

Isabel was van mening dat wat Kai 'stalken' noemde heel normaal was voor iemand op school, waar hij op antwoordde met nog een van zijn sarcastische opmerkingen (Ze wist niet dat iemand er zoveel klaar had kunnen liggen). ''Misschien niet, maar ik ben niet zomaar iemand van school, I'm your handsome grizzlybear'' Misschien was het ook wel niet sarcastisch bedoeld, maar het maakte haar aan het lachen. "Ik zit nog een beetje in dubio over dat 'handsome' gedeelte..." Ze glimlachte. "Misschien is het beter dat te veranderen in... Super hot and very heroic?" Voor het dramatische-superhelden-effect bracht Isabel een hand naar haar hoofd en deed net alsof ze bezweek onder zijn schoonheid. Ze lachte plagerig en misschien een tikkeltje uitdagend naar hem. Terwijl ze hem aankeek realiseerde ze zich weer wat ze hier kwam doen. Kai had haar alles om haar heen laten vergeten. Maar goed, Isabel had een date en ze wist nog steeds niet waar. Haar nieuwsgierigheid nam plotseling de overhand. "Nou, zeg op, waar gaan we heen?" Ze leek net een jong hondje in haar enthousiasme om erachter te komen waar Kai hen date had gepland te houden. Vol verwachting keek ze hem aan. Gelukkig gaf hij haar haar mobiel weer terug, wat ze in de opwelling ook helemaal al weer vergeten was. Isabel bedankte hem en keek weer terug, naar hem. "Zul je zien." En daar was zijn grijns weer, de grijns die hij altijd op zijn gezicht had. Isabel glimlachte bij het zien ervan. Ze was in zo'n vrolijke bui dat ze het hem vergaf voor het feit dat hij niet gewoon meteen had verteld waar ze heen gingen. Met een lichte zucht liet ze zich meenemen door haar date.
Toen ze eindelijk aankwamen bij de locatie was ze blij dat ze haar nieuwsgierigheid niet meer hoefde te bedwingen. Ze lachte opgelucht bij het zien ervan. Het was een modern café, waar allemaal jongeren stonden te dansen, te kletsen, te lachen en te drinken en de tijd van hun leven hadden. Een brede glimlach verscheen op haar gezicht. Ze hing haar jas op aan de kapstok in de kleine ruimte tussen twee deuren die binnen en buiten van elkaar scheidde. ''Dit is het, het leek me wel wat voor onze date.'' Zijn stem liet Isabel naar hem omdraaien. "Het is super! Ze moest nu al haar stem verheffen omdat de baslijn van de muziek doordrong tot de gang. Ze glimlachte naar hem met haar warme bedankt-glimlach en duwde de deur open. ''Wil je wat drinken, of los gaan op de muziek?'' Vroeg Kai met de grijns waar ze zo van hield. Beide, natuurlijk. Ik lust eerst wel wat te drinken. Ze pakte zijn arm vast en trok hem mee naar de bar, waar ze nog net niet heen huppelde. Ja, dit was ze echt, dat vrolijke meisje.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   zo feb 17, 2013 12:56 pm

Kai noemde zichzelf een knappe grizzlybear. Of het nou ego klonk of niet. Het maakte Isabel aan het lachen en daar ging het hem dan ook om. Een lichte grijns bleef zijn lippen sieren. Zolang hij Isabel wist te vermaken ging het in ieder geval de goede kant op. Kai luisterde naar haar reactie. Hij grinnikte even. ''Hmm klinkt alsof ik onweerstaanbaar voor je ben'' Reageerde Kai flauwtjes op haar. Hij volgde haar bewegingen dan ook even met zijn ogen die ze erbij maakte. Zijn grijns werd daardoor wat breder. Hij moest toegeven dat hoe langer hij met Isabel op trok hoe interessanter het begon te worden. Voor een moment had ze hem dan ook wat uitdagend in de ogen gekeken waardoor zijn eigen blik automatisch dan ook weer wat uitdagend werd.
Plotseling zei ze hem te zeggen waar ze nou eigenlijk heen zouden gaan. Natuurlijk, ze konden hier wel blijven staan maar uiteindelijk had hij haar natuurlijk beloofd om naar een café of wat dan ook te gaan zodat ze eens goed uit konden gaan. Hij merkte hoe ze hem vol verwachting aan keek. Ze leek erg uitgekeken te hebben naar deze date. Niet dat hij het erg vond. Kai zelf had ook wel zin gehad om uit te gaan. Kai liet een grijns dan ook weer op zijn gezicht verschijnen terwijl hij haar ondertussen haar mobiel al weer had terug gegeven. Hij nam haar daarna mee naar een café wat hem wel interessant had geleken.
Eenmaal bij het café aangekomen hing hij zijn jack ook op. Hij richtte zich daarna op Isabel, zei haar wat en wachtte vervolgens maar af wat ze er van zou vinden. Tot zijn verbazing reageerde ze behoorlijk vrolijk. Niet dat hij het erg vond dat ze hem zo'n positief antwoord gaf. Maar ze leek op slag te veranderen, in een vooral veel vrolijker meisje. Kai trok licht een wenkbrauw op. Zich af vragend wat er zo ineens met Isabel was gebeurt. Hij vroeg haar daarna maar wat ze wilde doen, drinken of dansen of misschien zelfs beide. Wat Kai eigenlijk altijd wel deed, eerste even goed in drinken en dan fijn los gaan op de muziek, met een mooie meid bij zich kon dat nooit verkeerd zijn. Ze gaf haar antwoord en Kai knikte eens. Maar nog voor dat hij zelf aan stalten kon maken om naar de bar te gaan pakte Isabel zijn arm al vast en trok ze hem vervolgens mee. Kai keek daardoor op zijn beurt weer wat verrast waarna hij algauw wat grijnsde en dan ook gelijk met haar mee liep natuurlijk. ''Help ik word ontvoerd door een schoonheid'' Zei hij flauwtjes. Zodra ze bij de bar stonden zette hij zich algauw recht en keek hij van de flessen drinken achter de barman terug naar Isabel. ''Weet je zeker dat je van te voren niet al wat gedronken hebt?'' Vroeg Kai flauw aan haar. Alsof hij wilde zeggen dat ze al dronken over kwam zo, natuurlijk was dat ook gewoon een grapje. ''Wat wil je te drinken?'' Vroeg hij daarna dan ook gewoon kalm aan haar. Hij zou uiteraard trakteren.

(Sorry dat het zo lang duurde again >.> Ik had stage week en verjaardag dit weekend. Kon even niet posten. >.>)

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   do feb 21, 2013 4:39 am

Kai verbaasde zich duidelijk even om Isabel's vrolijkheid. Was ze dan altijd zo depressief? Ze dacht even na. Ja, eigenlijk was ze dat erg vaak, misschien te vaak. Maar daar ging verandering in komen. Ze nam zich voor dat Kai haar vanaf nu alleen maar kende als de nieuwe Isabel, de vrolijke en spontane Isabel die hier en daar -Net als Kai zelf- sarcastische opmerkingen niet kon laten liggen. Ze glimlachte en pakte de hand van haar date vast om hem mee te sleuren naar de bar toen hij haar vroeg of ze wat te drinken wilde. Alweer maakte hij een sarcastische opmerking, maar ze kon Isabel niet zeggen dat ze het onaangenaam vond dat hij haar 'schoonheid noemde. De bar werd omring door allerlei gekleurde lichten die Isabel met haar ogen deed knipperen. ''Weet je zeker dat je van te voren niet al wat gedronken hebt?'' Vroeg Kai plotseling aan haar. O God. Deed ze raar dan? Ze draaide zich om naar Kai en keek hem aan. Het sarcasme droop van zijn gezicht, maar dat nam niet weg dat hij eigenlijk vroeg 'Waarom die je zo gestoord?' Isabel voelde haar wangen warm worden en haar onzekerheid door de stevige muren die ze had opgebouwd kruipen. Even keek ze naar de drankjes die achter de barman opgesteld stonden en haalde diep en onhoorbaar adem. Toen draaide ze zich weer glimlachend naar Kai en deed net alsof ze het niet goed had gehoord door de harde muziek. "Sorry, verstond het even niet. O, en ik denk niet dat je er zo zeker van kunt zijn dat ik niets op heb, nee." Een uitdagende glimlach verscheen op haar gezicht, misschien om de schaamte te bedekken. Gelukkig redde Kai haar onbewust uit de ongemakkelijke situatie door te vragen wat ze wilde drinken. Isabel legde haar vinger op haar wijsvinger op haar kin en bekeek de drankjes nog eens. Misschien zou ze rustig moeten beginnen. "Doe maar een cola, ik heb toch al wat op." grijnsde ze. Ze herhaalde haar bestelling tegen de barman en haalde haar portemonnee uit haar broekzak om af te rekenen voor zichzelf. Toen bedacht ze zich dat het misschien raar was om het apart af te rekenen en draaide zich om naar Kai. "En wat wil jij?" Haar gezicht werd weer warm toen ze hem met zijn portemonnee in zijn handen zag staan.

//Geeft niet! Ook sorry voor het wachten op die van mij Smile

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   do feb 21, 2013 12:22 pm

Kai keek kalm van de vele dranken die er stonden terug naar Isabel die hij dan ook had gevraagd wat ze wilde drinken. Een lichte grijns sierde zijn lippen voor een moment toen hij wat kleur dacht te ontdekken bij Isabel haar gezicht. Hij luisterde naar haar eerste reactie op hem. Licht trok hij even een wenkbrauw op. Het zou er nog net niet al te gespeeld uit komen. Hij wendde zijn blik maar even af en grinnikte dan ook lichtjes wat onhoorbaar. Uiteindelijk ging zijn blik vanzelf weer terug naar haar nu dat ze dan ook vertelde wat ze te drinken wilden. Zij ging voor een cola. Kai knikte eens en richtte zich tot de barman. Zelf keek hij de dranken nog even rond. Hij begon vaak wel vrij snel aan de alcohol, en niet zo licht ook. Het kon hem weinig schelen. Zelfs al was hij dronken dan bleef hij toch wel een gezellig persoon. Ineens hoorde hij naast zich Isabel tegen de barman haar bestelling herhalen. Hij keek even van de barman gelijk terug naar Isabel die hem dan ook vroeg wat hij wilde drinken en ondertussen haar portemonnee tevoorschijn haalde. Kai tilde een hand op en legde die op Isabel haar handen waarmee ze haar portemonnee vast had. ''Laat, ik trakteer'' Zei hij met een lichte grijns tegen haar. Hij gaf haar een knipoog waarna hij zich tot de barman richtte. Zelf besloot hij voor een bacardi cola te gaan. Hij betaalde vervolgens de drankjes waarna hij Isabel haar drankje uit reikte. Hij liep daarna kalm naar een hoek toe waar ze even op een bank konden gaan zitten met tafel erbij. Van de al dansende mensen keek hij terug naar Isabel. Kalm plaatste hij zijn arm weer op de rugleuning van de bank net zoals hij had gedaan toen ze op de bank in de school hadden gezeten. Hij nam een slokje van zijn bacardi cola waarna hij even lichtjes wat flauwtjes naar Isabel grijnsde. ''Het lijkt alsof je nu al de tijd van je leven hebt'' Zei Kai plotseling tegen haar. Terug gaand op haar overvrolijke gedrag. Niet dat hij het erg had gevonden. Beetje vreemd in het begin misschien. Maar goed hoe vrolijker ze werd hoe meer ze terug in de uitdaging ging, en dat vond hij natuurlijk ook interessant. Algauw nam Kai weer een slok van zijn drinken. Hij wilde zo namelijk ook nog wel dansen met haar.

[Is oke hoor ;P ]

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   za feb 23, 2013 5:02 am

Kai legde zijn vrije hand op Isabel's hand waarin ze haar portemonnee vasthield en zei: "Laat, ik trakteer." Met de vertrouwde grijns op zijn gezicht. Alweer werd Isabel nerveus en onder haar foundation een beetje rood. Hoorde dat? Hoorde een jongen op de eerste date te trakteren? Hoe moest ze dat ook weten wanneer ze nooit een date had gehad. "O, Bedankt." Ondanks dat het er een beetje schaapachtig uitkwam glimlachte ze alweer. Niets, zelfs niet dat ze geen kennis bezat voor de tradities op de eerste date's, kon haar vrolijke bui verpesten. Een knipoog van Kai naar haar toe gericht maakte haar glimlach breder. Even moest ze tegen zichzelf zeggen dat ze zich weer moest gedragen als de nieuwe Isabel, de Isabel die wel vrienden had en normaal kon zijn op school... De Isabel die zelfs een date had nu. Ze haalde een keer diep adem en keek toe hoe Kai de drankjes afrekende. Isabel kreeg haar cola in handen gedrukt en liep achter Kai aan naar een bank met een tafel in de hoek van het café. Ondanks dat stond de muziek er nog steeds hard en moest Isabel moeite doen hem te verstaan nadat hij was gaan zitten met zijn arm op de leuning en zij naast hem plaats had genomen. Even wierp ze een wantrouwende blik op zijn Bacardi cola, ze had niet echt leuke ervaringen met alcohol en ze zou vanavond niet weer zichzelf kwijtraken in de drank. Toen wendde ze haar hoofd naar hem toe en luisterde naar wat hij te zeggen had terwijl ze een slok van haar cola nam. ''Het lijkt alsof je nu al de tijd van je leven hebt'' Isabel grijnsde. "Goed gezien, Grizzly." Die bijnaam zou ze er echt in blijven houden, of hij dat nu wilde of niet. Haar glimlach werd minder breed toen ze hem een tweede slok van zijn drankje zag nemen. Isabel draaide haar hoofd naar de dansvloer en deed net alsof ze afgeleid was. "He, gaan we nog dansen of hoe zit dat?" Ze zette een glimlach op haar gezicht en draaide haar hoofd naar Kai toe. "Kom je?" Vroeg ze met een gebaar naar de dansvloer.

//Ga je trouwens nog een keer posten op SA? xD

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   za feb 23, 2013 1:59 pm

Kai had hun drankjes afgerekend en reikte algauw de cola van Isabel naar haar uit. Hij ging daarna richting een bank in een hoek waar ze mooi met ze tweeën konden zitten. Nadat hij plaats had genomen nam hij algauw een slok van zijn drinken. Terwijl hij de slok door slikte viel zijn blik op Isabel haar gezicht. Hij zag hoe ze met een wantrouwende blik naar zijn bacardi cola keek. Vertrouwde ze het nu al niet dat hij drank dronk soms? En dan te bedenken dat dit nog maar zijn eerste glas was. Kai kon er zo nog wel een paar op. Kai dacht er over na om een opmerking te plaatsten maar liet die toch maar achter zich en besloot vervolgens iets anders te zeggen over haar. Als het al echt zo was dat ze moeite had met drank dan kon hij haar qua dat beter even met rust laten leek hem. Kai hoorde hoe Isabel op hem reageerde. Hij grinnikt ontsnapte algauw zijn mond door de naam die ze hem gaf. 'Grizzly' Hij had zo'n idee dat hij die nog wal vaker zou krijgen te horen. Niet dat hij het erg vond. Hij vond het wel wat hebben. En na ja een grizzly beer zijn kon hij toch wel als iets positiefs zieb aangezien het krachtige grote beesten waren. En na ja hij was toch ook wel aardig gespierd en groot. Hij grijnsde wat naar haar. ''Sexy bijnaam heb je me toch gegeven'' Reageerde hij algauw wat flauwtjes op haar. Zodra hij daarna weer een slok van zijn drinken nam zag hij haar weg kijken. Er was echt iets vreemds en opvallends mee aan de hand. Kai zuchtte even lichtjes en richtte zich maar verder op zijn drinken. Tot dat hij over het dansen begon. Ze reageerde er vrijwel gelijk op en Kai dronk dan ook gelijk zijn glas leeg waarna hij op stond en een hand naar haar uit stak. '"Were going now, now that the time is still young'' Zei hij kalm met een wat uitdagende grijns zichtbaar op zijn mond.

(Sorry.. flut post >.> En ik weet niet of ik daar nog post. Heb even geen inspiratie nu en het meisje die voor Ailey schrijft komt volgensmij ook niet meer online >.>)

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   wo maa 13, 2013 9:21 pm

Gelukkig haakte Kai in op haar onderwerp-wisseling in het gesprek. Isabel moest haar aandacht even op iets anders richten, anders zou ze ook gaan drinken en misschien zou het wel weer uit de hand lopen... He? Ze was hier om lol te maken toch? Ze dacht aan wat ze even geleden tegen zichzelf had gezegd. Dat niets of niemand haar goede humeur zou kunnen verpesten. Dan was dat ook niet zo. Ze zette haar glimlach weer op en keek met een klein beetje moeite toe hoe Kai zijn glas leeg goot. Toen Kai naar haar opkeek en zijn hand uitstak en zei: "Were going now, now that the time is still young," glimlachte ze alweer. Ze pakte zijn hand vast en trok hem mee naar de dansvloer, waar de bonkende bas nog luider aan stond. Het was lastig om een plekje te vinden, de dansvloer stond vol met mensen. Toen ze eenmaal een klein plekje voor zichzelf hadden gevonden begon Isabel te dansen. Ze kon aardig dansen, ze deed gewoon wat de beat haar vertelde dat ze moest doen. Nu schreeuwde die het haar toe. Ze lachte naar Kai, misschien een tikkeltje uitdagend, blij dat ze even kon losgaan. Haar heupen bewogen op de maat van de bas. Ze gooide haar armen in de lucht en liet zich gaan. Plotseling kwam er een eind aan het liedje, wat over liep in een langzaam nummer. Om haar heen begonnen mensen langzaam op de maat heen en weer te schuifelen, met hun partner in hun armen. O God. Hier had ze helemaal niet aan gedacht. Er kwam een stress-aanval naar boven borrelen, maar dat moest ze zien te verbergen. Isabel beet onzeker op haar onderlip en keek Kai aan.

//Haha, dit is pas een flut post Smile
Hopelijk kan je er wat mee (Sorry dat het alweer zo lang duurde Embarassed )

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Kai

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 87
Registratiedatum : 10-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Liefde: No, i dont.. Clear?
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   di maa 19, 2013 12:35 am

"Were going now, now that the time is still young," Ze gaf er een glimlach bij terwijl ze zijn hand vast nam en het niet lang duurde of hij werd met haar mee de dansvloer op getrokken. De grond stond nog net niet te trillen door de harde muziek en de menigte die er op stond te dansen. Kai keek voor een moment in het rond. Met haar mee zoekend naar een plaats. Voor een moment leek het er op dat ze zich maar gewoon ergens tussen moesten drukken. Maar dan toch trok Isabel hem mee verder en kwamen ze uit bij een plekje voor hen. Hun handen verloren grip van elkaar en zo duurde het niet lang of Isabel begon te dansen op de maat van de muziek. Ze deed het goed, het begon er haast wel verleidelijk uit te zien. De uitdagende glinstering in haar ogen maakte het dan ook wel af. En het leek zelfs wel even indruk op hem te hebben want voor een moment bleef hij enkel naar haar kijken zonder maar iets in beweging te komen. ''Looking good right there'' Zei hij uiteindelijk met een lichte grijns. Hij stapte op haar af. Maar net toen hij achter haar wilde komen stopte het vlotte ritme en maakte plaats voor een langzaam schuifelnummer. Kai hield stand net voor Isabel terwijl hij voor een moment om keek naar de DJ en zo ook de andere jongeren die begonnen te schuifelen met elkaar. Kai trok even licht een wenkbrauw op. Hij was meer van de vlotte nummers. Daar kon hij beter in op gaan, zeker als hij met een meisje was. Maar misschien dat hij het dan ook met meer geflirt deed dan in plaats van de gedachten te hebben om er een relatie mee te beginnen. Met Isabel had hij nu een date, echt een date, dus misschien moest hij de schakel maar eens om slaan. Zijn blik ging terug naar haar. Zodra zijn blik de hare ving zag hij hoe onzeker deze nu was in plaats van zo uitdagend eerder. Zijn blik streek omlaag naar haar onderlip waar ze wat in beet. Voor een moment keek hij weer weg en slaakte hij een lichte zucht waarna zijn blik terug naar haar ging en hij zijn handen ineens op haar heupen neer legde. ''Of we kunnen gaan, of we kunnen dansen. Samen. Maar dan wat langzamer'' Zei hij met een licht flauw grijnsje tegen haar terwijl zijn gezicht dichter bij die van haar kwam nu hun lichamen ook zo wat tegen elkaar aan stonden.

(Is okay x') Hopelijk is deze wat sneller gekomen. x'P Kdenk dat ik maar is nieuw setje voor 'm ga maken x') )

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel

avatar

Aantal berichten : 79
Reputatie : 116
Registratiedatum : 02-09-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed 0_o

Character sheet
Leeftijd: 18
Liefde: That's how I kissed, if I loved you.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   do maa 21, 2013 8:30 am

"Looking good right there" Grijnsde Kai als reactie op haar dansbewegingen. Ze lachte terug en liet zichzelf gaan. Op het moment dat Kai met haar mee wilde gaan dansen, schakelde de DJ over naar een langzamer nummer. Meteen stopte ze met dansen toen ze zag dat de mensen om haar heen langzaam en erg dicht bij elkaar begonnen te dansen. Waarom had ze hier nou niet aan gedacht en meteen roekeloos 'ja' op zijn aanbod geantwoord? Kai was er blijkbaar ook niet zo heel blij mee. Hij stopte, keek naar de DJ en trok toen zijn wenkbrauw op. Ze wist niet meer wat ze moest doen. Er viel een ongemakkelijke stilte tussen hen, terwijl de muziek door bleef spelen. Isabel beet op haar lip, wachtend tot ofwel zij wist wat ze moest doen ofwel op dat Kai iets ging doen. Op dat moment keek Kai haar aan en inspecteerde haar twijfelende houding. Toen draaide hij zijn hoofd weer de andere kant op en slaakte een lichte zucht, wat Isabel's nervositeit niet bepaald wegnam. Isabel schrok even van de beweging die hij maakte om zijn handen op haar heupen te leggen maar ontspande toen. "Of we kunnen gaan, of we kunnen dansen. Samen. Maar dan wat langzamer." Hij grijnsde alweer. De twee keuzes verscheurde haar voor een enkel moment, maar toen glimlachte ze ook en legde ze haar handen in Kai's nek. Hen lichamen kwam dichterbij elkaar, maar Isabel moest toegeven dat ze het niet onprettig vond. "Sure." Fluisterde ze in zijn oor. Toen liet zich zich meevoeren op het langzame ritme van de muziek. Bij elke stap ontspande ze meer en kwam ze dichterbij hem staan.

//Leuwk!
Sorry, echt geen inspiratie pig

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Isabel Brisbane
Hey guys:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bitsandbites.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Taking you out tonight   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Taking you out tonight
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Usay High :: De Stad :: Uitgaansleven-
Ga naar: